sandraguldfisken.blogg.se

17 årig tjej från Norrbotten. Bor i Piteå, Öjebyn med pojkvän. Har min familj i Älvsbyn, 5 småsyskon och min mor. Älskar att umgås med familj och vänner, rita, spela och slöa.

Fingervirkning

Kategori: Allmänt

Sitter och fingervirkar för första gången på flera år samtidigt som jag sitter och kollar på Crossbones på 6:an. Trodde kvällen skulle sluta upp med att jag hade tråkat ut mig själv, så tack vare konsums hyfsat billiga garnnystan så blev det att spendera kvällen med något man inte hållit på med sen lågstadiet!
 
Ikväll har man inte gjort så mycket, då jag kom hem från skolan så satte jag mig och spelade minecraft ett tag, sen gick vi och köpte sånt vi behövde/ville ha, jag beställde hem mat åt mig och Fredde och bara tagit det lugnt. Funderade på att ringa mamma tidigare idag men det glömde man bort. Hade även tänkt ringa min syster ifall det blir att dra till stan och shoppa imorgon. Inte ofta jag och hon hittar på saker.
 
Men nu fortsätta med att virka färdigt första nystanet och kolla på Crossbones, sen blir det väl bara att gå ut på en promenad så man sedan kan gå och lägga sig trött!
 
 

Studiebidrag!

Kategori: Allmänt

Under lunchen idag så gick jag och min lillasyster till stan och bara segade ut tiden. Sen när vi gick förbi bankomaten tänkte jag kolla ifall jag hade fått mitt studiebidrag. Hade fått det vilket var en chock för mig. Har ju varit borta en hel del från skolan och fått den sista varningen, men tydligen fick jag det ändå. Sitter dock och försöker vara så sparsam som möjligt utifall jag skulle bli återbetalningsskyldig. Men ändå, inte helt fel att få 1050 spänn i handen!

För tillfället så sitter jag och kollar på lite heminredning, så som gardiner, mattor, dukar, bestick, porslin, ljus o.s.v. Sen när man bor ihop med en man så får man höra att det är onödiga saker. Jag å andra sidan tycker det är galet viktigt. Man vill ju inte leva en ekande låda, visst? Men men, bara fortsätta kolla vidare och invänta tills Fredrik kommer hem!

 

Efterlängtade fredag!

Kategori: Allmänt

Sitter på engelska och skriver en bok analys om The Horse Whisperer som ska redovisas nästa vecka. Enda dryga med det är att jag inte kan hitta min bok. Men eftersom jag redan har sett filmen så sitter en hel del kvar i huvudet. Har två lektioner idag också, börjar 10.10 och slutar 13.15!
 
Då jag kommer hem så ska jag bara sitta och vänta på att Fredrik kommer hem igen. Sen lär vi städa i lägenheten och ta ut Zilean på en promenad i selen. Var ett tag sedan han fick gå utanför lägenheten ändå. Efter det kommer jag gå till affären och köpa mer kattmat.. Dom äter som ena grisar för att vara så små.. Men nu fortsätta med engelskan och invänta den sista lektionen.