sandraguldfisken.blogg.se

17 årig tjej från Norrbotten. Bor i Piteå, Öjebyn med pojkvän. Har min familj i Älvsbyn, 5 småsyskon och min mor. Älskar att umgås med familj och vänner, rita, spela och slöa.

Godzilla

Kategori: Allmänt

Igår kväll så åkte jag och Fredde till stan för att kolla på bio, så vi kollade då på den nya Godzilla. Tyckte den var hyfsat bra.. Bättre än gamla iallafall. Tråkigt bara att Fredrik inte tyckte likadant. Så jag har lovat honom att bjuda honom på bio i sommar då man möjligtvis har pengar. Men hade det riktigt trevligt igår.. Var sur hela dan innan vi åkte och kollade men blev på bättre humör efter det. Har man världens bästa pojkvän som väljer att stå ut med en film han inte gillar så ska man bara vara glad!

 

Morsdag.

Kategori: Allmänt

Morsdag idag och självklart kan man inte fira det, men grattis på morsdag mamma.
18 år nu som en underbar mor.
Älskar dig! <3


Sol och värme.

Kategori: Allmänt

Vaknade upp runt 10 tiden och kände hur satans ont jag hade i huvudet. Så har fått stå ut med både huvudvärk och migrän hela veckan, hoppas bara den far bort någon gång. Gick ut ett tag efter att jag hade stigit upp och klätt på mig.. Kände bara hur skönt det var med solen mot benen, så är det lika fint väder imorgon så hade jag tänkt sätta mig ute i solen och försöka bli lite brun. Blir brun så fort så behöver inte vara ute i solen länge alls under sommarna.. Måste tacka mamma och pappa för det! Slipper man kämpa i solen för länge för att ens bli lite brun eller gå till ett solarium! Tänkte även sätta mig och kolla på lite saker som jag tänkte köpa när jag fått sommarjobbs pengarna. Kläder, smink, skor, hudkräm. Sånt som är nödvändigt helt enkelt.