sandraguldfisken.blogg.se

17 årig tjej från Norrbotten. Bor i Piteå, Öjebyn med pojkvän. Har min familj i Älvsbyn, 5 småsyskon och min mor. Älskar att umgås med familj och vänner, rita, spela och slöa.

Sömnlös

Kategori: Allmänt

 
Igår så vaknade jag riktigt tidigt, runt 4-5 tiden bestämt tror jag, och somnade senare under kvällen vid 9 tiden. Så jag har fått in en ganska bra sömnrytm.. Vad jag trodde iallafall. Vaknade senare nu under natten klockan 1 och kunde inte somna om så nu måste jag hålla mig uppe ännu längre för att kunna sova hela nästa natt. Har funderat på sömnpiller men vet inte om jag fortfarande är för ung för det och avstår helst från att äta piller överhuvudtaget. Men vill kunna sova under nätterna så.. Får fråga min mor eller mormor om det är lägligt för mig att börja ta det.

Igår så blekte Fredrik mitt hår innan han åkte till sommarskola, halva håret blek blekt och resten ungefär svart-brunt. Men när jag kollade så blev jag ändå rätt nöjd, kommer ju bleka mer senare ändå för att få en jämn och vit färg! Men för tillfället får jag leva med orange-svart hårfärg, har varit med om mycket värre ändå.

 

Tatuering

Kategori: Allmänt

Har funderat på att tatuera mig i flera år nu men pengarna, tiden och åldern har aldrig funnits där. Så nu i september när man blir 18 så hade jag tänkt göra det då jag mest troligt har pengar till det. Hade tänkt göra en tribal delfin.. Mamma älskar delfiner och jag tycker dom bara är riktigt fina, så skulle vara kul att göra den första tatueringen till min mor. Annars hade jag funderat på att skriva in någon liten text om mitt liv. Hur saker har förändrats, att jag är starkare nu än vad jag var för bara något år sedan och liknande. Har kollat på bilder sen 2 år tillbaka för att vara förberedd och fast besluten över exakt vad jag vill ha.

Stan med mamma!

Kategori: Allmänt

Mamma skrev för någon dag sedan att hon skulle komma förbi idag och fara in till stan, så blev att man följde med henne idag till stan med henne, två av mina småsyskon och Fredde. Hade jättetrevlig under den inte så långa tiden. Gick runt i lite affärer och kollade på kläder och smink medan mamma handlade åt sig själv och syskonen. Sen fick jag en elcigg, hårblekning, pengar och silverschampoo. Sen kom hon även hit med mitt piano och datorn som man längtat efter under den långa tiden man varit ifrån. Fredriks syskon kom förbi för någon dag sedan också och då hade jag fått blå hårfärg av svärmor. Så nu har jag iallafall målet att bleka och bli blåhårig! Annars har det inte hänt så mycket annat idag, varit uppe hela natten och blir att lägga sig tidigt ikväll.. Äntligen lyckas man vända på det jävla dygnet. Sen ska man bara vänta till nästnästa vecka då man ska åka till Älvsbyn och vara hos mamma under en viss tid och hjälpa till och jobba hos mormor senare någon gång i sommar och tjäna lite pengar. Men nu ska jag sitta och vänta tills elciggen laddat klart så man kan börja använda det. Tack för allt mamma, älskar dig! <3